Anaokulu Öğretmenlerimiz

Ferhan Kaytaz Demirci

Anaokulu Öğretmeni

Anadolu Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 16 yıl boyunca köklü eğitim kurumlarında sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2010-2011 yıllarında İtalya, Almanya ve İspanya’dan anaokullarının katıldığı Learn to Learn başlıklı Comennius Projesi’nde görev aldı.

Assiye Aslan

Anaokulu Öğretmeni

Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra 11 yıl boyunca köklü bir eğitim kurumda okulöncesi sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır.

Dilşad Tabakoğlu

Anaokulu Öğretmeni

Kadıköy Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü ve ardından Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümleri'ni yüksek başarı derecesiyle bitirmiştir. TÜBİTAK ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları gibi köklü okullarda dünya standartlarında eğitim veren Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı (PYP) dahilinde sınıf öğretmenliği görevinin yanı sıra, 2014 yılında yapılan IBO / PYP akreditasyon sürecinde, planlama çalışmalarının dokümanlarının hazırlanması ve genel heyete sunulması konusunda aktif olarak görev almıştır.

Carla Şahin

Anaokulu İngilizce Öğretmeni

İngiltere Essex Üniversitesin’de Psikoloji (BSc) bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Bilişsel Nöröbilim dalında yüksek lisans yapmıştır (MSc). Diplomaları British Psychological Society onaylıdır. Araştırmasını “Duygular ve ana-yabancı dilde beyinin tepkileri” doğrultusunda hazırlamıştır. 7 senedir farklı yaş gruplarında İngilizce dil bilgisi, matematik, fen ve drama dersleri vermiştir. Halen ana merkezi İngiltere’de olan Uluslararası bir sınav kurumunda ESOL konuşma müfettişliği yapmaktadır.

Aleyna Sena Yıldız

Anaokulu İngilizce Öğretmeni

Eğitim hayatının belirli bir dönemini İngiltere’de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü daha sonra İstanbul Şehir Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden yüksek derece ile mezun olmuştur. 2014’ten bu yana özel kurumlarda İngilizce ve anasınıfı öğretmenliği yapmaktadır.

Beyhan Taşçı

Beden Eğitimi Öğretmeni

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü’ne birincilikle girdi. Aynı zamanda Beşiktaş Kulübü’nün de ilk kadın milli sporcusu olan Taşçı, atletizimde 100 metre, 200 metre ve 400 metre yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde toplamda 38 Türkiye rekoruna sahip. Öğretmenlik kariyeri boyunca da uzun yıllar çeşitli eğitim kurumlarında beden eğitimi öğretmenliği yaptı. Ayrıca birçok kurumsal şirkette spor yöneticiliği ve kişisel koçluk görevlerini yürüttü.

Cenk Bahadır Kaymak

Satranç Öğretmeni

Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladıktan sonra 2011 yılında satranç antrenörlük kursuna başlamış ve Türkiye Satranç Federasyonu antrenörlerinden olmuştur. Uluslararası rating derecesi olan ELO puanına sahip bir satranç sporcusu olarak, her düzeyde mücadele eden birçok minik satranççıyı Türk satrancına kazandırmıştır. Uzun yıllardır devam ettirdiği satranç sporculuğunun yanı sıra birçok özel okulda satranç öğretmenliği yapmıştır.

Aydan Hastürk

Müzik Öğretmeni

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Keman Bölümü'nü bitirdikten sonra 2005 yılı itibariyle İstanbul'daki köklü eğitim kurumlarında Müzik zümre başkanı, keman ve piyano öğretmeni olarak görev almıştır. Üniversite eğitiminin yanı sıra Orff- Schulwerk eğitim sertifika programlarına katılmış, etnik müzik koro çalışmalarında solist ve korist olarak görev almış, 5.Uluslararası SANSEV Korolar Festivali'nde Koro Şefliği yapmış ve "Çalgı Eşlikli Yapıt" yorumlamada Başarı ödülü kazanmıştır.

Burcu Okay

Görsel Sanatlar Öğretmeni

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. 2007 yılında Urbana IL'da her yıl düzenlenen Boneyard Arts Festival'da "Featured Artist" seçildi ve bu kapsamda "Portraits From Elsewhere" adlı ilk kişisel sergisini Heartland Gallery'de açtı. İkinci kişisel sergisi "When I Close My Eyes"ı ise Hamilton Ontario'da bulunan Mixed Media Gallery'de açtı. Birçok karma sergiye katılan Okay, Dundas Valley School of Art (Hamilton/ON/Canada) ve Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarında görsel sanatlar öğretmeni olarak çalıştı.

Seza Yaren Yaprak

Anaokulu Yardımcı Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü

Nişantaşı Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra birçok özel okulda görev almıştır. Görevinin yanı sıra her yaşa yüzme antrenörlüğü yapmaktadır.