Hakkımızda

2011 yılından itibaren yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren, Türk güneş enerjisi şirketi İnosolar Ltd., çevreci yaklaşımını eğitim sektörüne taşıma kararı almıştır.

Çevreci ve doğa dostu nesiller yetiştirmek amacıyla kurulan İleri Nesil Okulları (İNO), 2018 yılında İstanbul, Çekmeköy’de eğitim ve öğretime başlamıştır. 10 bin metrekarelik yeşil açık alan üzerine kurulan kampüste, Uluslararası Eko-Okullar “Eco-Schools” programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz projelerle, öğrencilerimiz erken yaştan itibaren çevreye duyarlı ve doğayla uyumlu yaşamayı deneyimlemektedirler.

İleri Nesil Okulları, misyonunda yer alan “dünya vatandaşı bireyler yetiştirmek” ilkesinden hareketle 2023-2024 akademik yılında Amerika’da Kansas City’de yer alan 140 yıllık köklü bir eğitim kurumu olan The Barstow School ile anlaşma yaparak bu okulun Türkiye’de ilk, dünyada 11. kampüsü olarak global eğitimin kapılarını öğrencilerine açmıştır.

Kampüste Yaşam