Ülkem Çorapçı

Ortaokul Müdürü

Üsküdar Amerikan Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli kuruluşlar ve yayınevlerinde çevirmenlik yapmıştır. 2002 yılında İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladığı Özel Üsküdar SEV İlköğretim Kurumlarında, 2017 yılına kadar sırasıyla İngilizce bölüm başkanlığı, müdür yardımcılığı, ilkokul ve ortaokul müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Londra ve Miami’de katıldığı eğitimlerle, eğitim ve öğretim liderliği alanında öncü bir kuruluş olan Principals Training Center’ın Uluslararası Okul Yöneticiliği programını tamamlamıştır. İleri Nesil Okullarında Ortaokul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Başak Gezer

Anaokulu Müdürü

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede MBA yapmış, çalışma hayatına devlet okullarında başlamıştır. Özel okullarda çalışmaya karar verdiğinde altı yıl British International School’da öğretmenlik ve kurucu müdürlük görevlerinde bulunmuştur. MEF Okullarında dört yıl kurucu müdürlük ve İlkokul müdür yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra, on yıl boyunca İELEV Okullarında anaokulu kurucu müdürlüğü ve anaokulları koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur. İleri Nesil Okullarında tecrübelerini Anaokulu Müdürü olarak devam ettirmektedir.

Erdinç Güzel

İlkokul Müdürü

Selçuk Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı, Eğitim Fakültesi (Sınıf Öğretmenliği Formasyonu) ve İstanbul Üniversitesi Tarih Lisans programlarını bitirdi. 23 yıllık eğitim kariyeri boyunca devlet okullarının yanı sıra Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı, TED Rönesans Koleji ve Bahçeşehir Okulları gibi eğitim kurumlarında öğretmenlik, eğitim koordinatörlüğü, AR-GE yöneticiliği ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu. Kendisi İleri Nesil Okullarında İlkokul Müdürü olarak görev yapmaktadır.